Filters sluiten
Filteren op:
Auteurs
Vepa presenteert zich tijdens facilitair beurs 2024!
Op 5, 6 en 7 juni vindt de 25ste editie van de vakbeurs Facilitair plaats te Utrecht. Vepa zal zich hier presenteren met haar 3 pijlers: Ecologische relatiegeschenken, Fairtrade en gerecyclede bedrijfskleding en milieuverantwoorde kerstpakketten.
Vepa gaat een 2-jarige duurzame samenwerking aan met Envalior Europa voor het leveren van ecologische promotionele producten die zijn ondergebracht in eigen custom made Mystock 24/7 webshop. Envalior is een toonaangevende wereldwijde leverancier van engineering materialen en telt zo’n 4.000 werknemers wereldwijd. Het bedrijf levert aan veel van ‘s werelds belangrijkste markten, waaronder automobiel en nieuwe mobiliteit elektronica en elektriciteit; en consumentengoederen.
Twee jubilerende bedrijven die elkaar inspireren. Ik zeg altijd: zonder verleden geen toekomst… Daar weten jullie als 100-jarige Heijmans alles van. Nu de feestdagen en het nieuwe jaar naderen is het fijn om nog even terug te kijken op dat verleden: als inspiratiebron voor een mooie toekomst. Dat geldt voor het 100-jarige Heijmans, maar ook voor het 45-jarige Vepa.
Wij hebben een bijzondere en duurzame relatie die al meer dan 45 jaar bestaat. Oostendorp/Jos van Boxtel is een klant van het 1ste uur, toen mijn vader Vepa in 1978 startte. Tijden veranderen, het aanbod en de mensen ook, maar de basis blijft hetzelfde: kwaliteit leveren en de ambitie hebben om met elkaar te willen samenwerken. Met veel persoonlijke aandacht voor onze relaties, met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Oostendorp maakt al die jaren deel uit van onze historie.
Een origineel nieuwjaarsgeschenk: op dat ene moment, als het jaar net begonnen is. Een attentie om je medewerkers te laten weten: we staan aan het begin van een nieuw jaar waar we samen een succes van gaan maken. Dat geschenk kan net dat verschil maken en zorgen voor een positieve start van het jaar.

Laat je zien!

Vooral in de donkere maanden geldt: laat je zien! Of je wandelt, jogt, hardloopt of op de fiets zit: laat de andere weggebruikers weten dat je er bent. Daar hebben we bij Vepa handige hulpmiddelen voor. Fijn om als geschenk weg te geven en nog veel fijner om te ontvangen en gebruiken.
The Joy of Giving: natuurlijk! We geven graag, zeker rond kerst en de jaarwisseling. Maar dat willen we anno 2023 wèl duurzaam en verantwoord doen. Vepa kan je daarbij helpen. Want zo’n pakket samenstellen vraagt wel om kennis van zaken.
De bladeren vallen van de bomen dus de hoogste tijd om je kerstpakketten te bestellen. Een gedoe? Zeker niet wat Vepa betreft. Kom langs in onze speciale showroom in Nijmegen of regel je het liever digitaal?

Water, bron voor het leven

Water, we kunnen echt niet zonder, de bron van ons bestaan. De experts zijn het er ongeveer over eens: een volwassen persoon heeft tussen de anderhalf en twee liter water per dag nodig om goed te kunnen functioneren.
Duurzaam, een modewoord waar je alle kanten mee op kan? Of een begrip dat je echt inhoud geeft? Geloof me, bij Vepa doen we niet moeilijk over duurzaam en heeft het gewoon een plaats in ons denken en doen. Het is echt niet ingewikkeld om met een duurzame oplossing te komen als het gaat om relatiegeschenken. Ideeën en oplossingen genoeg, daar weten wij bij Vepa alles van.
“Je moet er gewoon allebei blij van worden. En dat is met ons en Vepa zeker het geval”, lacht Moniek de Zeeuw. Zij is hoofd Marketing en Communicatie van Theaterfestival Boulevard en vertelt over de relatie met Vepa dat zorgt voor 500 duurzame T-shirts voor de ongeveer 250 vrijwilligers, de horecamedewerkers en de bouwploeg.
Extra mooi: producten met een goed verhaal. Neem bijvoorbeeld de Hamam handdoek van Oxious. Dat zijn niet zomaar handdoeken, het zijn doeken met een verhaal. Gemaakt met liefde en zorg in een klein Turks dorp.
LET OP! Nieuwe regels voor plastic wegwerpbekers en –bakjes!
Bij deze temperatuur als je op slippers naar het warme strand loopt? Ja, juist de zomermaanden zijn het juiste moment om tijd en aandacht te besteden aan het ideale kerstpakket. Wij hebben nu nog alle opties open staan om een eigen custom-made non-food artikel op maat te maken en deze aan te passen aan het thema van het kerstpakket 2023!

Heijmans verlengd contract

Heijmans Nederland verlengd contract met VepaGifts voor 2 jaar en daar zijn wij trots op!

Enkele belangrijke aspecten die doorslaggevend zijn voor Heijmans: creativiteit, duurzaamheid en certificeringen, welke VepaGifts on-board heeft. Ook ontzorgen door middel van een eigen Heijmans portal waar medewerkers kunnen inloggen en bestellen is erg belangrijk voor Heijmans. Op naar mooie duurzame relatie!
Vepagifts/bedrijfskleding kleed autobedrijf Story 's-Hertogenbosch aan met Craft hardloopshirts

Succes autobedrijf Story!
Vepa wenst autobedrijf Story Bmw & Mini en THE ADVENTURE Jaguar & Landrover Den Bosch heel veel succes tijdens de Vestingloop ’s-Hertogenbosch zondag 14 mei!
Jazz in Duketown is een evenement met een enorme uitstraling dat zo’n 200 vrijwilligers telt die goed gekleed en herkenbaar moeten zijn. Daar zorgt team Vepa voor, sterk in bedrijfskleding en relatiegeschenken en met een warm hart voor de stad. Zo hebben Jazz in Duketown en Vepa elkaar in 2023 weer gevonden.
“Bij Vepa weten we hoe belangrijk je merk en uitstraling zijn die je zorgvuldig hebt opgebouwd. Samen met onze klanten werken we aan succes. 100% tevreden klanten / Blije relaties, daar doen we het voor, al 45 jaar”, vertelt Robert-Jan van Enschot.
Wat ooit bij VepaGifts | VepaBedrijfskleding en BigBird Creative Studio begon als een enthousiast idee, is inmiddels omgezet naar een unieke editie van Monopoly ’s-Hertogenbosch.
Vepabedrijfskleding-/Gifts voelt zich verbonden met de stad ’s-Hertogenbosch. “Daarom ondersteunen wij sinds 2017 met veel plezier diverse Bossche evenementen, waar onder anderen Theaterfestival Boulevard ’s-Hertogenbosch.”
De stad ´s-Hertogenbosch heeft binnenkort haar eigen Monopolyspel. Het is een limited edtion van het wereldberoemd spel, maar dan in de Bossche Variant. Het spel is tot stand gekomen door de medewerking van diverse Bossche bedrijven.
Promotional Products Professionals is de enige branchevereniging voor distributeurs en leveranciers van promotionele producten, relatie- en kerstgeschenken
Wij zijn op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst!

Kom jij binnenkort op de koffie?
Eén ding is zeker: het traditionele kerstpakket wordt nog steeds gewaardeerd. In december met die zware doos thuiskomen en samen kijken wat er dit jaar inzit, blijft een leuk moment. Maar, echt verrassend is het niet meer. Precies om die reden zien we de trend opkomen dat werkgevers (ook) in de zomer hun medewerkers verrassen met een leuk pakket. Een beloning voor alle inzet van het eerste half jaar, en een opkikker voor het tweede deel. Anders dan anders, maar misschien wel meer van deze tijd..? Oordeel zelf!
Thuiswerken. Eén van de meest besproken thema’s van het afgelopen jaar. De één vindt het heerlijk; in alle rust ongestoord aan de slag in je eigen gecreëerde kantoor. De ander kan niet wachten om weer de gezellige kletspraatjes met collega’s bij de koffiemachine te houden. Hoe dan ook: zodra het straks weer kan, gaan veel Nederlanders terug naar kantoor. We bereiden ons voor op het ‘nieuwe normaal’. Handen wassen en hygiënisch werken is daarbij belangrijker dan ooit. Maar hoe zorg je ervoor dat iedereen dat ook doet? Met deze 5 stappen gaan jouw collega’s zorgeloos en verantwoord back to the office.
VepaGifts opnieuw voorkeursleverancier voor relatiegeschenken en promotionele artikelen bij Heijmans, één van de grootste bouwbedrijven van Nederland. Ze hebben een bijzondere en duurzame relatie die al méér dan veertig jaar bestaat.
Een 43-jarig bestaan kun je niet zomaar voorbij laten gaan: dat moet gevierd worden!
Mondkapjes: de verschillende soorten
Corona-preventiemiddelen: mondkapjes, plexiglas preventieschermen en een handige hygiënesleutel #alleensamen
Anders dan anders: een uniek ECO geschenk
Vepa sponsor Roet Korte Put 2020
Duurzaamheid trend zet door in 2020
Alle medewerkers van Hago Zorg Nederland genieten dit jaar van een lekker en verantwoord kerstpakket, verzorgd door VepaGifts. Net als in 2016 en 2017 is Vepa gekozen als leverancier van de pakketten. De grootste uitdaging ligt in het logistieke proces, vertelt Wilma van Lin van Hago Zorg.
Deze week lichten wij graag onze duurzaamste drinkfles voor je uit! De BE O Bottle is gemaakt van hernieuwbare materialen en is 100% recyclebaar!
Bourgondisch ’s-Hertogenbosch is een culinair evenement dat de septembermaand in de Bossche binnenstad kleur en smaak geeft. Op De Parade, aan de voet van de Sint-Jan staan lekker eten en ontmoeten centraal. En Vepa Bedrijfskleding is hier uiteraard aanwezig.
Vepa voelt zich verbonden met de stad ’s-Hertogenbosch. “Daarom ondersteunen we met veel plezier mooie Bossche evenementen, met Theaterfestival Boulevard ’s-Hertogenbosch festival van 1 tot en met 11 augustus als onze nieuwste partner.”
Een evenement met een enorme uitstraling, met honderden vrijwilligers die goed gekleed en herkenbaar moeten zijn en een Bosch bedrijf met hart voor de stad dat sterk is in kleding en relatiegeschenken.
Het gaf een enorme kick, die mensen langs de route. En al die vrijwilligers met een fraai Vepa-shirt: dan voel je je echt trots,” vertelt Robert van Enschot van Vepa. Hij nam zelf ook deel aan de Vestingloop 2019. “Ik bleef een paar seconden onder mijn beste tijd, maar het was genieten.
De Vestingloop is een geweldig evenement met een enorme uitstraling; daar werken we graag aan mee
VepaBedrijfskleding-/VepaGifts draagt BrabantSport een warm hart toe en slaan de handen in één.
VepaGifts/VepaBedrijfskleding EcoVadis zilver gecertificeerd - EcoVadis doelt op het verbeteren van milieu en sociale praktijken van bedrijven door gebruik te maken van invloed van wereldwijde supply chains.
Donderdag 28 februari begint de carnaval in Oeteldonk! Om 11:11 uur ’s-ochtends trappen 2500 ondernemers af met de netwerkdag ROET Korte Put.
VepaGifts/VepaBedrijfskleding nieuw businessclub lid van het Oeteldonks Vaandel
Een paraplu bedrukken en daarvoor op zoek naar de juiste keuze? Het kan in Nederland flink regenen, en tegelijkertijd ook behoorlijk waaien.
VepaBedrijfskleding ‘s-Hertogenbosch is official kledingsponsor van de dertiende editie van de BrandLoyalty vestingloop 2018.
1 van 2